Help je ons mee ? | Doneer!

Rommelroute Alphen aan den Rijn is een non-profit organisatie. Het organiseren van dit initiatief is echt geboren uit de wens om samen te komen, laagdrempelig lekker in je eigen buurt struinen en met het oog op duurzaamheid om de spulletjes een nieuwe kans te geven. De rommelroute is en blijft gratis voor iedereen! (deelnemers en bezoekers)

Vorig jaar waren wij enorm enthousiast verrast door de vele aanmeldingen en de ontzettend leuke berichten. Dat smaakte naar meer en daarom hebben we gelijk een nieuwe datum aangevraagd. 

Zoals bij alle georganiseerde events komen daar ook kosten bij kijken. Deze kosten nemen wij voor onze rekening maar het zou natuurlijk wel heel fijn zijn als er beetje geholpen kan worden. Hieronder een overzicht met de kosten die wij maken. 

Iedere donatie is welkom! Al is dat maar 50 cent! Kan je niets missen ? Dan is dat natuurlijk ook niet erg. Je kunt ons dan helpen door de Rommelroute te promoten, spread the word! 

  • Vergunning gemeente Alphen aan den Rijn editie 9 juni 2024, 40 euro
  • Website/hosting/domein kosten per jaar, 50 euro 
  • Drukwerk editie 9 juni 2024, 50 euro  

Totale kosten: 140 euro. 

De donaties van 2023 hebben totaal 135 euro opgeleverd. De kosten van vorig jaar waren 125 euro, daarmee hebben wij 10 euro kunnen doorschuiven voor de kosten van dit (2024) jaar. 

Met onderstaand QR-code kun je een donatie doen.