ONZE VISIE  

Omdat wij nu een website hebben, vinden we het leuk om ons aan jullie voor te stellen en te vertellen wat onze motivatie achter het organiseren van de Rommelroute Alphen aan den Rijn is.

Even voorstellen...

Wij zijn Jane en Joyce Rewijk, zussen en ook nog eens collega's in hetzelfde ziekenhuis. Ieder hebben we een mooi gezinnetje met kinderen en lieve diertjes.
Jane heeft ervaring in PR/communicatie en organiseren en Joyce is professioneel fotograaf en heeft daarbij ervaring in vormgeven en webdesign.


Achtergrond

Samen met onze broer zijn wij letterlijk opgegroeid tussen de non-profit rommelmarkten, deze markten werden georganiseerd door onze moeder Alida Rewijk. Zij beheerde een loods op een terrein aan de Hooftstraat en heeft jarenlang spullen ingezameld en verkocht ten bate van de KWF.


Waarom zijn wij dit gestart ?

Het organiseren van deze rommelroute doen we vanuit het oogpunt van Alphenaren verbinden na een lange tijd van op afstand en binnen leven. Samen er een leuke dag van maken en daarbij ook nog eens spulletjes een 2e kans geven, dat leek ons een mooi idee.

In 2022 dachten wij wanneer wij 25 deelnemers bij elkaar krijgen dan laten we de rommelroute doorgaan. We hadden nooit verwacht dat we met 220 deelnemers zouden eindigen. In 2023 waren er nog meer aanmeldingen en we hopen komende editie nog meer adressen te mogen verwelkomen!
Wij vinden het belangrijk dat jullie gegevens veilig worden bewaard, ondanks dat de adressen natuurlijk wel worden gedeeld voor de Rommelroute. Met onze privacyverklaring geven wij aan dat wij ons bewust zijn van de persoonlijke gegevens verwerking. 

Privacyverklaring
Privacyverklaring Rommelroute.pdf (57.98KB)
Privacyverklaring
Privacyverklaring Rommelroute.pdf (57.98KB)